sujet

Vel gjennomførte Smart Mobility-dager!

23.11.2018

SmartMobilitydager

14.-15. november hadde vi Smart Mobility-dager hvor vi inviterte til faglig påfyll og innsikt om blant annet fremtidens ITS og parkeringsløsninger. Denne gangen hadde vi også med oss flere spennende foredragsholdere med mye på hjertet.

Det var satt opp et variert program med bredt spenn i både meninger og temaer innenfor parkering og ITS. Det var alt fra Lars Monsen som mener «det er en mismatch mellom hva folk har behov for i hverdagen med tanke på parkeringsmuligheter, og hva det blir lagt til rette for i nye planer», til Liv Jorun Andenes, sykkeldirektør fra Bymiljøetaten i Oslo, som holdt et engasjerende innlegg med gode argumenter for at man bør legge til rette for mer sykling.

Øystein Herland fra Volvo fortalte om selvkjørende biler og om fremtiden som er mye nærmere enn vi egentlig kan forestille oss. Jenny Simonsen fra IKT Norge synes det er viktig å legge vekt på å jobbe sammen og å teste nye løsninger.

Ved nettopp å invitere et bredt spekter av foredragsholdere håpet vi at deltakerne på dagene fikk lært og høstet erfaringer fra andre fagmiljøer som man ikke direkte er knyttet til ellers. Med mer og mer sammenkoblede løsninger fremover, vil dette også bli enda viktigere.

Fra SWARCO var det de siste nyhetene om våre produkter og utvikling av disse som stod i fokus. Siste nytt om blant annet SwappAccess og SKIDATA parkeringsløsninger, parkeringsguiding, service, signalanlegg og mye mer.

Vi håper å se alle igjen til neste år!