sujet

PARKERER SIKKERT OG TRYGT PÅ ALVESTA – MED 24/7-SERVICE

19.03.2018

Hærverk på biler skjer ofte enkelte steder. Da vil et sikkert parkeringssystem være en god løsning. Mikael Johansson på Åkeri Barbro Johansson i Sverige har valgt å lansere sikkerhetsparkering i sentrum. Utstyret som er levert kommer fra SKIDATA og er installert og levert av SWARCO.

Parkeringssystemet består av et moderne bomsystem med betalingsterminal. Det er også montert opp overvåkningssystem ved gangdører og inn- og utkjøringer. I tillegg er det montert gjerde og port.

For at gjestene skal føle seg ennå tryggere, tilbyr de også 24/7-service til besøkende via SWARCOs Intercom system.

- Parkeringen har vært åpen nå over en måned no og jeg synes dette fungerer kanonbra! Dette med sikkerhetsparkering er forholdsvis uvanlig og mange kjenner ikke til at det finnes ennå. På tross av dette kommer det allerede flere besøkende til parkeringen for å vite hva dette er, forteller Mikael Johansson.

24/7-service for besøkende og operatøren
SWARCOs serviceavtale er døgnåpent alle dager i uken. Det er montert intercomsystem ved inn- og utkjøring der besøkende bare trykker på en lett synlig knapp. Gjør de dette kobles de automatisk til SWARCOs servicesenter hvor de får hjelp. Om det skjer større problemer sendes teknikere ut til anlegget.

SWARCO leverer skreddersydde parkeringssystemer for ulike behov. Våre parkeringssystemer passer godt til sikkerhetsparkering, parkeringsgarasjer og gateparkering. Vi tilbyr 24/7-service og en rekke sikkerhetsløsninger som overvåkning og on-call tjenester for besøkende.