sujet

Finn og betal for parkeringen med SWAPPACCESS APP

24.04.2018

– veldig enkelt rett og slett!

Med SwappAccess APP er det enklere og mer oversiktlig enn noen gang å finne og betale for parkeringen. Alt er tilgjengelig fra lommen. Brukerne laster bare ned appen og så er de i gang!

 

 

 

SLIK FUNGERER DEN FOR BRUKERNE:

  • Finn parkering
  • Sjekk antall plasser
  • Se vilkår og betal
  • Stopp betaling

Lett å finne parkering og å sjekke hvor mange ledige plasser som finnes tilgjengelig.
Allerede før parkøren kjører hjemmefra, så vet hen om det er ledige plasser. Det gjør det mulig å heller dra direkte til et annet parkeringssted i nærheten. Unødig kjøring i nærområdene reduseres og luftkvaliteten og miljøet rundt belastede områder bedres.

Betal for parkeringen, automatisk eller ved start og stopp
Ved å klikke på parkeringsanlegget man har parkert i, i appen, får man opp priser, åpningstider, betalingsmuligheter og vilkår med mer. Her kan man også trykke «Parker» for å betale for parkeringen, dersom dette er et åpent område uten hverken bommer eller og nummerskiltavlesning. I andre anlegg utregnes beløpet automatisk og trekkes fra konto, dersom parkøren har samtykket til dette på forhånd.

Lett å administrere og å holde oversikt
I appen kan man enkelt gå inn på «Mine Sider» og oppdatere og endre opplysninger i tillegg til å ha oversikt over parkeringshistorikken sin.

HVEM PASSER APPEN FOR?
Brukerne – i hvert fall de som ikke ønsker å bruke tid på å parkere
For brukerne er dette veldig enkelt. De slipper å forholde seg til kort og kontanter. I stedet bruker de appen for å parkere og på områder med nummerskiltgjenkjenning går alt automatisk i tillegg!

Byer og tettsteder med parkeringsutfordringer
Appen sin «Finn parkering»-del passer godt for byer, tettsteder og områder hvor det er et ønske å redusere unødig kjøring. Det sies at så mye som 30% av all kjøring i by er gjort av folk som leter etter parkeringsplass. Da hadde det hjulpet mye å få vite hvor det er ledig parkering allerede før man nærmer seg destinasjonen.

For de som mener at kundetilfredshet er viktig
Mange er avhengig av at kundene skal være fornøyde for at de skal komme tilbake. Da er det viktig å gi dem et godt førsteinntrykk når de kommer, og gi dem en god avskjed når de drar. Dette skjer ofte nettopp i et parkeringsanlegg. Det er det første og siste man kommer til. Og grunnlaget og stemningen til handleturen blir gjerne lagt allerede der. Med SwappAccess APP slipper kundene å løpe rundt for å finne automaten og de kan enten starte og stoppe parkeringen selv, eller de kan la parkeringen trekkes automatisk, så de slipper å tenke på den i det hele tatt. Det blir enklere å parkere og besøkende kan bruke den tiden de trenger til å gjøre seg ferdig med ærendet de kom for i utgangspunktet.

Vokser parkeringen din?
Med SwappAccess APP er det lett å utvide parkeringen til å gjelde flere og nye parkeringsanlegg og områder. Løsningen er skalerbar og det er enkelt å legge til nye parkeringsområder.