sujet

ARLANDAS NYE LANGTIDSPARKERING UTSTYRT MED STATE-OF-THE-ART-TEKNOLOGI FRA SWARCO

20.11.2017

Skandinavias ledende flyplass, Arlanda, lanserte et nytt langtids-parkeringsanlegg 26. oktober 2017. Det nye parkeringsområdet P1 har 1561 asfalterte parkeringsplasser med den nyeste parkeringsteknikken fra SWARCO. Prosjektleder Swedavia har som mål å tilby reisende en god opplevelse, og fokuserer derfor på komfort, miljø og sikkerhet ved valg av parkeringssystem.

LETT Å FINNE PARKERINGSPLASS
P1 ligger sør for flyplassen rett ved motorvei E4. Den er utstyrt med SWARCO-sensorer på alle parkeringsplassene for å kunne vise hvilke plasser som er ledig og opptatt. De ledige parkeringsplassene blir vist på SWARCOs skjermer, som er strategisk plassert i parkeringsområdet. Disse gjør det lett for besøkende å se hvor det er ledige parkeringsplasser. Systemet sørger for at besøkende slipper å kjøre rundt i anlegget på jakt etter ledige plasser. Besøket blir både grønnere og mer praktisk.

FÅR HJELP 24/7
SWARCO har også levert bomsystem, betalingsløsning, belysning og overvåking av parkeringsanlegget, inkludert en 24/7 serviceavtale. Serviceavtalen innebærer at SWARCO er tilgjengelig for Swedavia dersom noe uforutsett skulle skje.

SWARCO har også levert overvåkningskameraer og intercom-system. Hvis en besøkende trenger hjelp, trykker hen enkelt på en knapp for å ringe til Swedavia sin sentrale kundeservice. Denne servicen er døgnbemannet.

 

ENKELT, MODERNE OG SYNLIG BOMSYSTEM
Bomsystemet ved inn- og utkjøringen håndterer betalingen, men er også utstyrt med LED-dekorbelysning. Disse har et moderne uttrykk og skinner i mørket. LED-belysningen øker både synlighet og sikkerhet.