sujetsujet

SKREDDERSYDDE PARKERINGSLØSNINGER

Vi tilbyr forretningsoptimaliserte og nøkkelferdige parkeringsløsninger med en rekke ulike funksjoner og bruksområder. Enten du vil skape flere parkeringsmuligheter på et begrenset areal, kombinere besøks- og personalparkering eller øke inntektene i et eksisterende P-hus, så har vi løsningen!


PARK@WORK
Komfortabel og kontrollert personalparkering der man samtidig kan kombinere løsningen med besøksparkering på en trygg og fleksibel måte.

 


PARK@STREET
Et avgrenset torg eller et åpent område er alltid populært. Med en P-løsning fra SWARCO utnyttes den tilgjengelige plassen optimalt samtidig som kundene tilbys en komfortabel parkering.


PARK&RIDE
Sett fra deg bilen og ta toget, bussen, t-banen eller trikken. Med parkeringssystem fra SWARCO kan man kombinere betalingshåndteringen og kanskje også subsidiere de som velger kollektivt.

 


PARK&VISIT
En trygg, komfortabel og innbydende parkering er det første og siste kundene ser når de kommer til et bestemmelsessted. Med et fleksibelt og sikkert parkeringssystem fra SWARCO føler man seg tatt hånd om samt at bilen står trygt.


PARK&SHOP
Handlende kunder bør ikke bli møtt av parkeringsbøter når de velger å bli litt lengre på handlesenteret. Med SWARCOs parkeringssystem kan du handle så lenge du vil. Senteret har også mulighet til å gi rabatterte P-priser til gode kunder.

 


PARK&SLEEP
Hotellparkering skal være komfortabelt, enkelt og trygt. Med parkeringssystem fra SWARCO kan man på forhånd booke en plass og få parkeringsavgiften integrert i hotellkostnaden.


PARK&CHARGE
SWARCOs parkeringssystem kan benyttes når man ønsker å tilby kunder ladestasjon til el-bilen. Systemet håndterer betalingen, uavhengig om man belastes for energiforbruk eller parkeringstid – og presenteres naturligvis på den samme kvitteringen.

 


PARK&EXPLORE
Oppdag og opplev, men sørg først for at du kan gå fra bilen uten å risikere parkeringsbøter. Om du står tyve minutter eller åtte timer spiller ingen rolle. Du betaler for den faktiske tiden og slipper stresset rundt at parkeringstiden har gått ut.


PARK&REST
Innbrudd og tyvervi fra lastebiler har dessverre blitt vanlig innslag i hverdagen. SWARCO har utviklet et system som sørger for at planleggingen og gjennomføringen av hviletid foregår på en sikker måte.

 


PARK&FLY
Unngå at kundene må stresse unødig for å rekke flyet. Med parkeringsløsning fra SWARCO kan man booke plass på forhånd og velge ønsket betalingsmåte. Eller la systemet vise de reisende raskt til nærmeste ledige parkeringsplass via god parkeringstilvisning.


BUSS&TAXI
Effektiviser trafikkflyten og inntjeningen på ditt parkeringsområde. Våre løsninger kan regulere adgang og håndtere avgiftsbelagte områder - for eksempel for buss og taxi.

 


PARK@HOME
Ingenting er vel mer irriterende enn å ikke få parkert bilen der man bor. Med parkeringssystem fra SWARCO kan man håndtere bostedsparkering for bostedsområder, og unngå at uvedkommende stjeler plassene.