sujetsujet

BEKVEM OG RASK PARKERING

Innovativ utvikling og tett samarbeid med våre partnere, legger grunnlaget for å sikre drift og investeringer i fremtiden. Den hurtige utviklingen innenfor betalingsløsninger stiller i dag store krav til leverandører av parkeringstjenester. Der hvor det tidligere var typisk med ønsker om kun mynt-, seddel- og kredittkortbetaling, heller man i retning av raskere og enklere betalingsformer. Gjennom vårt utviklingsarbeid har SWARCO skapt det siste innen handsfree parkering, ved å åpne for integrasjon av kontaktløse brikker og bilnummergjenkjenning. En løsning for å gi fleksibilitet for både kunde og operatør.

Produkter

 • SWAPPACCESS - SKALERBAR PARKERINGSLØSNING

  SwappAccess er en skalerbar parkeringsløsning som i dag brukes i alt fra små anlegg utenfor butikker til store flyplasser og hele byer.

 • EMV & PCI

  SWARCO har et etablert, nordisk samarbeid med NETS for å utvikle nye løsninger på områder som Chip & PIN, EMV-godkjenninger og e-kvittering.

 • HANDSFREE PARKERING

  Mer bekvem og rask parkering for kundene. ID-basert adgangskontroll effektiviserer driften av parkeringsanlegget i form av bedre sikkerhet, komfort og lavere totalkostnader.

 • INNOVATIVE BETALINGSLØSNINGER

  Vi har en løpende utvikling av våre systemer, nettopp for å sikre at den siste teknologien alltid kan implementeres når den tilgjengeliggjøres for brukermarkedet.