sujet

Parkering

Parkering skal være enkelt og trygt. Som bilist ønsker du å finne ledige parkeringsplasser raskt og kun betale for den tiden du faktisk står parkert – uten å risikere parkeringsbøter. God parkeringshenvisning i kombinasjon med et velfungerende parkeringssystem gjør dette mulig. Ikke bare får trafikanten en praktisk god reise, men det hjelper også byene til å redusere trengsel i gatene, og det gir inntekter for parkeringsoperatørene og gårdeierne i en uslåelig symbiose.

SWARCO leverer alt fra parkeringsapplikasjoner til mer avanserte spesialløsninger. Kombinert med de godt utprøvde systemene fra SKIDATA®, leverer SWARCO kraftige løsninger som tilfredstiller kravene til de aller fleste parkeringsanlegg.

Løsninger

 • SKREDDERSYDDE PARKERINGSLØSNINGER

  Forretningsoptimaliserte P-løsninger til shoppingsentere, sykehus, hoteller, kommuner, varemesser, stadioner og fornøyelsesparker.

 • FLEKSIBELT OG MODERNE P-SYSTEM

  SWARCO er offisiell SKIDATA®-partner. Verdenskjent for produkter med høy kvalitet, moderne design og nyskapende tekniske løsninger.

 • BEKVEM OG RASK PARKERING

  Gjennom vårt utviklingsarbeid har SWARCO skapt det siste innen handsfree parkering samt raskere og enklere betalingsformer.

 • KAMERA & KOMMUNIKASJON

  Våre systemer integreres med produkter og teknologi som gir våre kunder gode kommunikasjons- og sikkerhetsløsninger.

 • FINN EN PARKERINGSPLASS

  For bedre trafikkflyt og redusert miljøbelastning tilbyr vi skalerbare parkeringstilvisningsløsninger som kan dekke alt fra store byer til plassanvisning inne i et P-hus.

 • JOBB SMARTERE MED VÅRE SYSTEMER

  Våre P-systemer innhenter daglig enorme mengder trafikkdata. Dette er data som kan foredles til nyttig informasjon for både parkerende og parkeringsperatører.

 • MILJØTEKNOLOGI

  SWARCO er opptatt av miljøet! Vi tilrettelegger for bruk av miljøvennlig teknologi, og tilbyr blant annet løsninger for parkeringstilvisning, Park&Ride og ladestasjoner for el-biler.