sujetsujet

SERVICE & VEDLIKEHOLD

SWARCO tilbyr Nordens største serviceorganisasjon for trafikksystem. Vi tilbyr vaktordningstjenester, kjapp feilretting, telefonsupport og forebyggende vedlikehold. Våre serviceavtaler skreddersys etter kundens ønske og behov, og omfatter naturligvis også system som ikke er levert av oss. Overordnet mål er å sikre en stabil og sikker drift av installasjonene. Vår serviceorganisasjon finnes i alle nordiske storbyregioner. I tillegg har vi et omfattende nettverk av samarbeidspartnere, så uansett hvor dine anlegg er plassert kan du være sikker på at vi er der for deg.

Produkter

  • SERVICEHISTORIKK

    Alle servicehenvendelser til SWARCO logges i vårt Service Management system. PDA og direktekontakt til teknikerne sikrer hurtig og presise tilbakemeldinger til oppdragsgiver.

  • BEREDSKAP

    Vi tilbyr ulike avtaler i forhold til beredskap med muligheter for utrykning, fjernpålogging, telefonsupport og feilretting. Sammen skreddersyr vi den optimale løsningen.

  • PARTNERWEB

    Som en del av vårt servicekonsept tilbyr vi SWARCO partnerweb, som sikrer deg tilgang til et eget sikret område med rett dokumentasjon og servicehistorikk på dine installasjoner.