sujetsujet

KONSULENTTJENESTER

Med bransjens største produktportefølje og lengste erfaring fra utvikling, leveranse og vedlikehold av trafikksystem vet vi hva som kreves for at en trafikkløsning skal bli vellykket og langsiktig.

Som en ledende aktør i bransjen tilbyr vi alltid løsninger som borger for høy driftsikkerhet, god fremkommelighet og langsiktig økonomi.

Produkter

 • RÅDGIVNING - PARKERING

  SWARCO er ledende innenfor vårt markedsområde for parkeringsløsninger, og dette har gitt oss en plattform av erfaring vi er stolte av og som vi gjerne deler med våre kunder.

 • SIGNALREGULERING

  Som Nordens største leverandør av system for signalregulering, har vi i årenes løp bygget opp en uslåelig kompetanse, og vi tilbyr ulike tjenester.

 • VEI & TUNNEL

  SWARCO har gjennom mange års erfaring bygget opp vesentlig kompetanse på vårt markedsområde "Smarte veier", og tilbyr ulike tjenester innenfor vei og tunnelstyring.

 • KOLLEKTIV

  SWARCO har lang erfaring fra implementering av store og små systemer, og kan bistå med kompetanse innenfor sanntidssystemer, terminalhåndtering og trafikktekniske løsninger for kollektivtrafikken.

 • EFFEKTIV BELYSNING

  SWARCO utfører design og prosjektering av belysningsløsninger i Norden. Vår visjon er å skape funksjonelle, estetiske og miljøvennlige belysningsanlegg hvor menneskers liv og behov er i sentrum.