sujet

Pålitelige tjenester

All ære til tekniske systemer, men uten effektivt vedlikehold kan fort en god investering gå tapt. Et kontinuerlig forebyggende vedlikehold samt en effektiv organisasjon for feilretting vil sikre at de tekniske systemene holder seg effektive og øker livslengden markant.

Og hvem er vel bedre rustet til å vedlikeholde et system enn de som har utviklet og innstallert det?

Løsninger

 • SUPPORT

  SWARCOs supportsenter finnes her for deg. Supportsenteret hjelper deg med informasjon og manualer, å komme i kontakt med spesialister eller å booke en servicetekniker for vedlikehold på dine trafikksystem.

 • SERVICE & VEDLIKEHOLD

  SWARCO tilbyr Nordens største serviceorganisasjon for trafikksystem, med vaktordningstjenester, kjapp feilretting og forebyggende vedlikehold.

 • HOSTING & IT-DRIFT

  Skal du investere i et system, men ønsker å bruke tid på andre ting enn drift av servere? Gjennom å la oss ta hånd om serverne og systemene frigjøres tiden til å kunne fokusere på det som virkelig er viktig.

 • KONSULENTTJENESTER

  Med bransjens største produktportefølje og lengste erfaring fra utvikling, leveranse og vedlikehold av trafikksystem vet vi hva som kreves for at en trafikkløsning skal bli vellykket og langsiktig.