sujetsujet

DYNAMISK LYSMARKERING

Dynamisk lysmarkering bedrer sikkerhetsnivået for trafikantene ved å forebygge kritiske hendelser samt å gi vern ved eventuelle ulykker.

SWARCO leverer en komplett produktlinje med LED-baserte ledelys, kantmarkeringer og rømningslys. Dette er løsninger som bidrar til økt trafikksikkerhet, ikke minst ved ulykker i tunneler. Produktene er utprøvd under nordiske klimatiske forhold i en årrekke, og disse erfaringene gjør at våre løsninger har en optimal driftssikkerhet. LED-modulene fra SWARCO leveres i ulike typer for nedfelling i veibane, montering oppe på veibane og til veggmontasje i tunnel.

Produkter

 • DYNAMISK LYSMARKERING STYREENHET

  Felles styreenhet for alle moduler.

 • LEDELYS

  SWARCO leverer en komplett produktlinje med LED-baserte ledelys. LED-modulene leveres i ulike typer for nedfelling i veibane, montering oppe på veibane og til veggmontasje i tunnel.

 • NØDBELYSNING FOR JENBANETUNNELER

  SWARCO leverer en komplett produktlinje med LED-baserte nødlys for jernbanetunneler til veggmontasje og håndløper i tunnel.

 • RØMNINGSLYS

  SWARCO leverer en komplett produktlinje med LED-baserte rømningslys. LED-modulene leveres i ulike typer for nedfelling i veibane, montering oppe på veibane og til veggmontasje i tunnel.